Waarom Authentic People Share: Wat heb ik eraan?

Authenticiteit. Echt zijn. In verbinding staan met je kern en van daaruit de wereld tegemoet treden met een open blik. Authentieke mensen herken je van een kilometer afstand. Ze sprankelen, stralen rust uit en bewegen zich volkomen natuurlijk. Het is een prachtige state of being die je zelf ook graag wilt bereiken. En dan niet alleen na een intensieve yogales, maar meer als een levensritme dat je hebt geïntegreerd in je dagelijksheden. Of als een levensbron waar je uit kunt putten op momenten dat het tegenzit.

Hoe je dat bereikt? Door af te rekenen met de toneelspeler in jezelf. Door jezelf bloot te geven en je niets aan te trekken van wat anderen daarvan vinden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom hebben wij Authentic People Share opgericht. Wij helpen je om weer te durven leven en werken vanuit authenticiteit. Je kunt bij ons terecht voor een eenmalig biechtgesprek, een coachingstraject, een inspirerend avondmaal of onze online community. En nu wil jij natuurlijk weten: waarom zou ik dat doen?

Waarom zou ik biechten?

Waarom zou je in één gesprek je hart luchten bij een coach van Authentic People Share? Het antwoord is zo simpel dat je geneigd bent eraan te twijfelen: omdat het tijd is dat jij aan het woord komt. Je hebt je zo lang stilgehouden. Misschien uit schaamte, uit onmacht of uit angst om de mensen in je omgeving pijn te doen. Wat de reden ook is, het begint je op te breken. Je merkt aan alles dat het je belast om niet vrij te kunnen spreken. Om niet te kunnen uiten wat je écht vindt, denkt en voelt.

Weet je eigenlijk nog wat je echt vindt, denkt en voelt? De kans bestaat dat je je ware gezicht zo lang hebt gemaskeerd, dat je zelfs in de meest intieme situaties jezelf niet durft te laten zien. Je speelt dan de hoofdrol in een vermoeiend toneelstuk dat je zelf hebt gecreëerd. Terwijl het leven juist energie kan geven. De beloning is groot als je jezelf leert openstellen. Pas als je in contact staat met jezelf, kun je contact maken met de rest van de wereld. En dat geeft vreugde en voldoening die je lange tijd niet hebt gevoeld. Soms heb je alleen een klein duwtje in de rug nodig. Dat duwtje krijg je in een eenmalig biechtgesprek.

Waarom zou ik me laten coachen?

Een coachingstraject is meer dan een duwtje in de goede richting. Je gaat een traject aan van weken, maanden of jaren om de zelfkennis op te doen die je nodig hebt voor een authentiek leven. Want om jezelf bloot te kunnen geven, moet je eerst weten wat je eigen gevoelens, wensen en waarden zijn. Stel dat iemand jou een waaromvraag stelt. Waarom doe je wat je doet? Waarom zeg je wat je zegt? Durf jij dan eerlijk antwoord te geven? Of bedenk je een verhaal in de hoop dat je stoer overkomt of de ander ontroert? Maak je er een grap van of stel je een wedervraag om de aandacht van jou af te leiden?

Zulke mechanismen zijn menselijk, maar niet wenselijk. Het leidt af van waar het op dat moment om draait: om jou. En weet je, het mág ook om jou draaien. Met al jouw daden, dromen en gedachten ben jij een uniek mens. Iemand om van te leren, iemand om fijn mee samen te werken en iemand om van te houden. Maar dat kan natuurlijk alleen als je jezelf leert openstellen. Als je ervan overtuigd raakt wat jouw waarde is en dat die gezien en gehoord mag worden. Daarin kun je je laten coachen. Bij Authentiek People Share bieden we lifecoaching en businesscoaching aan.

Waarom zou ik met jullie de maaltijd nuttigen?

Met elkaar praten over zaken die er écht toe doen, gaat vaak makkelijker onder het genot van een goede maaltijd. Daarom organiseren wij één keer per maand, op de twaalfde, de maaltijd van 12 op 12. Je gaat met twaalf onbekende mensen aan tafel en deelt bijzondere verhalen met elkaar onder leiding van een tafelheer of -dame. Je zoekt de verbinding op, vanuit jezelf en met elkaar. Daar werkt soms beter dan yoga of een massage. Omdat er altijd wel iemand bij zit die je raakt, inspireert, ontroert, amuseert of gewoon even afleidt van het alledaagse leven. En daar kun je nog wekenlang met een glimlach op terugkijken.  

Waarom zou ik me aansluiten bij de community?

In de online community van Authentic People Share dagen we je uit om jezelf te laten zien. Wie ben je en hoe authentiek leef jij je leven? Wat zijn je ambities, je hoop en je dromen? Welke hindernissen heb je genomen en waar zie je nog tegenop? Door je eigen unieke verhaal met ons te delen, kun je duizenden anderen inspireren. Natuurlijk kun je ook steun halen uit de verhalen van anderen. Je verwonderen, ervaringen uitwisselen en vrienden maken voor het leven. Waarom je dat zou doen? Omdat jij het waard bent om omringd te worden door mensen zoals jij. Mensen die het aandurven om te kiezen voor hun authenticiteit.

 

Dus waar wacht je op?

Sluit je aan bij Authentic People Share!
48