aps-ltrs

Over Authentic People Share (APS)

“Authenticiteit is geen eigenschap die je hebt of niet hebt. Het is een keuze. Je kiest om wel of niet authentiek te leven. Makkelijk is dat niet, weet ik uit ervaring en uit de verhalen die vele mensen met ons hebben willen delen. Maar het kán wel. Bij Authentic People Share dagen we mens en organisatie uit om die verantwoordelijkheid aan te gaan. Voor zichzelf, de omgeving en de wereld.”

Oliver YeboahOprichter APS

Visie APS: wat willen we bereiken?

Authentic People Share wil een fijne, gezonde en inspirerende omgeving bieden waar individuen, gemeenschappen en organisaties hun identiteit kunnen ontdekken, ontwikkelen en verbeteren. In onze visie hebben niet alleen individuen hier zelf profijt van, maar ook hun directe omgeving, hun cultuur, de natuur en – in nog breder perspectief – de wereld. Hoe meer mensen zich aansluiten bij APS om de wereld te dienen vanuit hun authenticiteit, hoe mooier we de wereld met z’n allen maken.

Missie APS: waar staan we voor?

APS is een social enterprise. Wij willen mensen inspireren en uitdagen om te vechten voor hun recht om mens te zijn en een authentiek leven te leiden dat past bij hun eigen identiteit. Wij geloven dat mensen alleen op die manier zichzelf, hun omgeving én de wereld kunnen dienen. Het is onze missie om in 2023 100.000 leden te hebben in de APS-community, die door ons geïnspireerd zijn en samen met ons weer anderen inspireren.

Achter de schermen

Over Authentic People Share

Authentic People Share is opgericht om mensen zoals jij een fijne, gezonde en inspirerende plek te bieden waar ze onbeperkt zichzelf kunnen zijn. Je kunt er je identiteit ontdekken, ontwikkelen en verbeteren. Op jouw manier en in jouw tempo, totdat je zelfs je eigen verwachtingen overtreft.

Meer hierover weten?

Stuur ons een e-mail. Wij willen je er van alles over vertellen.