De Maaltijd van 12 op 12 juni 2018 in Apeldoorn

Op 12 juni 2018 vindt in Apeldoorn de maaltijd van 12 op 12 plaats. Goede gesprekken met elkaar voeren onder leiding van een tafelheer of -dame, gecombineerd met een heerlijk driegangenmenu. Dat is de basis van dit maandelijkse evenement op elke twaalfde van de maand. Je wordt tot denken aangezet en deelt bijzondere verhalen met elkaar.

Denk je dat het vreemd is om met onbekenden aan tafel te gaan? Dat het regelmatig stil zal vallen, dat enkelen het gesprek domineren of hun stokpaardjes gaan berijden? Maak je daar maar niet druk om. De tafelheer of -dame zal zorgen dat het gesprek loopt. En de APS Life-kaarten die je bij het menu krijgt, zullen je uitdagen tot een verfrissend gesprek.

De groep is altijd anders maar er zit altijd wel iemand bij die iets vertelt wat je raakt, inspireert, ontroert, amuseert of even afleidt van jouw alledaagse leven. Kortom, het is een avondje uit met veel plezier, diepgang en verbinding.

Lijkt het je leuk om erbij te zijn maar wil je een vriend(in) of partner meenemen. Helemaal geen probleem! Kom gezellig met wie je wil.

KOOP NU JE TICKET!

Tafelheer: Oliver O. Yeboah
Aanvang: 19:00
Deuren Open: 18:30
Deelname: € 75,-. (incl. 3-gangenmenu en drinken)
Restaurant: wordt bekend gemaakt na aanmelding

Heb je dieetwensen? Geef dit dan door bij je aanmelding. De kok zal er rekening mee houden.

LET OP! Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Kan je deze maand niet? Koop dan alvast je ticket voor de volgende maaltijd. Vol=Vol

 
42