Wees gewoon jezelf

Dat hoor je weleens van mensen in je omgeving. Maar hóe dan? Gewoon jezelf zijn. Was het maar zo simpel. Je wilt het wel, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Thuis?

Je bent dol op je partner, maar wees eens eerlijk. Je durft niet eens te vertellen dat je liever nog niet gaat trouwen. Of dat je nu echt hulp nodig hebt.

Op een verjaardag?

Ja, daar doe jij je uiterste best om een gezellige gesprekspartner te zijn. Je komt er alleen niet tussendoor.

Op je werk dan?

Je weet van jezelf dat je graag je mening deelt over nieuwe projecten. Maar je collega’s zullen je negeren of uitlachen. Jou niet gezien.

Het leven gaat niet zoals je wilt. Wat moet je toch met jezelf? 

Laat mij je helpen om je eigen weg te kiezen. Je hebt geen toestemming nodig om je eigen weg te bewandelen. Diep in je hart weet je dat. Het is jouw toekomst, jouw leven, jouw ik. Maar je houdt zo veel rekening met anderen.

Wij garanderen absolute vertrouwelijkheid

Waarom laat je je ware zelf niet zien?

 • Omdat je geen egoïst wilt zijn?
 • Omdat je snapt wat de ander beweegt?
 • Omdat je bang bent voor afwijzing?
 • Omdat je je schaamt voor jezelf?
 • Omdat je geen spijt wilt krijgen?

Omdat, omdat, omdat … nee! 

Je zoekt excuses om het roer niet te hoeven omgooien. Dat is begrijpelijk. Maar zinvol is het natuurlijk niet. Want je wilt jezelf leren zijn.

Welbeschouwd heb je nu drie opties. Welke kies jij?

 1. Je doet helemaal niks en gelooft dat het vanzelf wel goedkomt.
 2. Je kiest voor jezelf en gaat maanden of jaren ploeteren met zelfhulpboeken, motivatiefilmpjes en inspirerende quotes.
 3. Je kiest voor jezelf en beseft dat het makkelijker en fijner is als je hulp krijgt van iemand die je begrijpt en met je meedenkt.

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Ik ga graag met je mee op jouw levensreis. Om het makkelijker te maken, heb ik Authentic People Share (APS) opgericht. Bij APS zit jij achter het stuur en kijk ik met je mee vanuit de passagiersstoel. Wil jij meer van jezelf worden en de verantwoordelijkheid nemen voor je leven? Dan past lifecoaching bij jou.

Lifecoaching kun je zien als een levensreis. 

Lifecoaching is persoonlijke coaching. Je gaat één op één in gesprek met je coach om vooruit te komen in het leven. Op welk vlak dan ook: in je relatie, je werk of puur voor jezelf. Je leert handelen vanuit je kern: wie ben ik echt, wat wil ik echt en wat kan ik echt?

Hier kan lifecoaching jou bij helpen:

 • De waardering voor jezelf terugvinden
 • Achterhalen wat jouw beperkingen zijn
 • Luisteren naar je innerlijke stem
 • Gevoelens van spijt en schaamte loslaten
 • Vertrouwen in je eigen kunnen
 • Durven zeggen waar het op staat
 • Je weer gerespecteerd voelen
 • Leven vanuit jouw authenticiteit
 • Ontdekken wat jou echt energie geeft

Hoe werkt lifecoaching dan?

Natuurlijk wil je ook weten hoe lifecoaching precies werkt, hoe lang één sessie duurt, waar de sessies plaatsvinden, welke vragen je kunt verwachten en wat de prijzen zijn. Daarom heb ik alle informatie over lifecoaching overzichtelijk op een rij gezet.

Ben je niet alleen geïnteresseerd in persoonlijke groei, maar ook in zakelijke groei?

Dan past businesscoaching van Authentic People Share wellicht beter bij jou. Wij stellen samen met jou jouw masterplan op en coachen totdat jij je bestemming hebt bereikt.

Liever meteen een afspraak maken?

Dat kan! Het is misschien wel tijd dat jij nu aan het woord komt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Wij garanderen absolute vertrouwelijkheid

Heb je behoefte om een keer te praten?

Boek dan hier je afspraak.

Dank voor je verzoek voor een vrijblijvend afspraak met mij!

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Heb je nu al brandende vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer (+31) 6 3169 1213 of stuur mij persoonlijk een mail naar oliver@authenticpeopleshare.com. Ik help je graag verder.
48