Zo kan het niet langer

Je beseft dat je een keer moet uiten wat je van binnen voelt. Maar bij wíe dan?

Je voelt je eenzaam, terwijl je omringd bent door mensen die om je geven. Als zij eens wisten met welk geheim je rondloopt. Soms speel je met de gedachte om je hart te luchten.

Bij je partner? Maar als je dat doet, trek je een enorme beerput open.
Bij je vrienden? Nee, je zit echt niet te wachten op hun mening.
Bij je familie? Nou, zij zullen niet snappen wat je te klagen hebt.

Toch wil je schreeuwen, maar je houdt je mond stijf dicht.
Hoe bevrijd je jezelf?

Misschien ben je zoals ik vroeger was. Je houdt het voor jezelf en wacht
totdat de tijd er rijp voor is. Maar wanneer is dat?

 

Oliver is meer dan een coach. Hij snapt hoe je authentiek leeft. Ik ben altijd bang geweest om mezelf te zijn, bang voor de meningen van anderen, bang om beoordeeld te worden. Oliver heeft me naar mezelf laten kijken vanuit een heel nieuw perspectief. In één gesprek! Geen idee hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen.

Nou, hoe heb je dat voor elkaar gekregen?

Het moderne biechten is speciaal bedacht voor mensen die eenmalig hun hart willen luchten. In alle vrijheid en ruimte kun jij je verhaal doen, zonder enig negatief gevolg. Veel mensen hebben hun verhaal bij mij opgebiecht en voelden zich daarna ontlast. Waarom zou jij dat niet kunnen? Ik zal naar je luisteren zonder oordeel. Waar je dan ook mee zit.

Dus waar zit je mee?

 • Ben je na elf jaar huwelijk verliefd geworden op een ander?
 • Kun je je partner niet vergeven nadat hij is vreemdgegaan?
 • Herken je jezelf niet meer in de wereld waarin je leeft?
 • Wil je vrij en oprecht zijn zonder je dierbaren te kwetsen?
 • Geloof je niet meer in de idealen waar je altijd achter hebt gestaan?
 • Behandelt je moeder je als een kind, terwijl je zelf een gezin hebt?
 • Voel je je geïntimideerd door je baas of je collega’s op kantoor?
 • Of is alles misschien zwart voor je en zie je het leven niet meer zitten?

Natuurlijk hang je je verhaal niet aan de grote klok.

Dat doet bijna niemand, en gelukkig maar. Het goede nieuws is: bij mij hang je het niet aan de grote klok. Ik garandeer jou absolute vertrouwelijkheid. Alles wat je zegt, blijft tussen jou en mij.

Maar blijf alsjeblieft niet te lang rondlopen met je geheim.

Dat vreet aan je. Je verliest jezelf, je gaat verdoofd door het leven, je kunt er niet meer uithalen wat erin zit, je wordt ziek.

Oké, ik raak overtuigd. Hoe werkt het moderne biechten?

Het begint met luisteren. Ik heb de antwoorden niet, jij wel. Door te luisteren, help ik jou bij je kern te komen. Bij jouw echte ik. Zodat je leert handelen vanuit jezelf, zonder beperkingen. Daar aangekomen, stel ik vragen die je lange tijd niet hebt willen of durven beantwoorden.

Wat voor soort vragen dan?

 • Wie denk jij dat je bent of moet zijn?
 • Hoe gepassioneerd ben jij over je eigen leven?
 • Wat heeft jou de afgelopen tijd belemmerd?
 • Hoe goed houd jij vast aan je eigen principes?
 • Hoe kun je dat beter doen zonder je omgeving af te stoten?
 • Hoe ver durf jij te gaan om authentiek te leven?

Aan het einde van het gesprek met Oliver kwam er een rust over me heen. Een gezond gevoel van uitdaging. Ik durf verder te denken, breder dan mijn eigen begrenzing. Ik durf te doen, rekening houdend met mijn omgeving, maar toch mijn eigen weg volgend.


Dat lijkt me doodeng!

Dat snap ik. Maar na één gesprek zul je je zoveel beter, energieker en krachtiger voelen.

Ja, dat bevalt me wel. Welke praktische dingen moet ik weten?

 • Eén gesprek is één gesprek. Verwacht dus geen intake. We gaan meteen de diepte in.
 • Het gesprek duurt negentig minuten. Daarin heb jij mijn volle aandacht.
 • We spreken af bij jou in de buurt: thuis, op je werk of bij een coachingslocatie.
 • Een gesprek van 90 minuten kost € 129,-.
 • Kortere sessies zijn ook mogelijk tot een minimum van 15 minuten á € 29,50.
 • Biechtgesprekken worden niet vergoed door zorgverzekeraars, maar voor zzp’ers en werkgevers zijn de gesprekken volledig aftrekbaar als kostenpost.
 • Haal je niks waardevols uit het gesprek? Dan krijg jij je geld terug.

Wow, jij gelooft echt in jezelf hè?

Ja, maar dat is niet altijd zo geweest. Ook ik heb me los moeten worstelen van mijn beperkingen. Ik weet hoe waardevol het is om gehoord te worden en niet meer onder emotionele druk te hoeven leven. Met Authentic People Share (APS) heb ik van helpen mijn levensdoel gemaakt. APS helpt mensen zoals jij, om te leren handelen vanuit jezelf.

Is modern biechten iets voor jou? Of misschien voor iemand die je dierbaar is?

Dan kun je hier alle informatie over modern biechten nog eens overzichtelijk teruglezen.

Liever meteen een afspraak maken?

Dat kan! Boek direct je sessie of bel om een afspraak te maken. Het is misschien wel tijd dat jij nu aan het woord komt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Heb je behoefte om een keer te praten?

Boek dan hier je afspraak.

Dank voor je verzoek voor een vrijblijvend afspraak met mij!

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Heb je nu al brandende vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer (+31) 6 3169 1213 of stuur mij persoonlijk een mail naar oliver@authenticpeopleshare.com. Ik help je graag verder.
51