Het moderne biechten

Boek je sessie

Wij garanderen absolute vertrouwelijkheid

 

Is een langdurig coachingstraject niks voor jou? Maar wil je wel eenmalig je hart luchten, net als vroeger in de biechtstoel? Probeer het eens bij lifecoach Oliver. Hij luistert naar je, waar je dan ook mee zit. Na één gesprek zul je je zoveel beter, energieker en krachtiger voelen.

Wat is het moderne biechten?

Het moderne biechten is eenmalig je hart luchten. Je voert één gesprek met je coach om jezelf te bevrijden van iets wat je op je hart hebt. Dat kan over van alles gaan: over je relatie, je werk, je idealen of jezelf. Je leert woorden vinden voor jouw bekentenis.

Voor wie is het moderne biechten?

Het moderne biechten is er voor iedereen die dichterbij zichzelf wil komen. Je draagt iets zwaars met je mee en daardoor voel je je eenzaam, onbestemd of verdoofd. Maar misschien voel je helemaal niks, dat kan ook. Het moderne biechten biedt vooral even rust in alle ruis.

Na één gesprek met Oliver voel je je anders. Opgelucht, vrijer, energieker. Hij luistert en provoceert tegelijk, maar altijd met humor. Dus zit je in de knoop, maar kun je wel tegen een stootje? Dan raad ik je het moderne biechten zeker aan.

Wat is het verschil met het oude biechten?

Vroeger in de biechtstoel vroeg je de priester vergeving voor je zonden. Voor iets wat je verkeerd had gedaan. Het moderne biechten is veel omvattender. Het gaat niet om goed of verkeerd: je lucht je hart over iets wat je emotioneel onderdrukt. Wat dan ook.

Wat is het verschil met lifecoaching?

Bij het moderne biechten voer je één gesprek; bij lifecoaching meerdere. Met het moderne biechten krijg je inzicht in het denken, voelen en handelen vanuit je kern. Lifecoaching gaat een stap verder: daarmee leer je de nieuwe inzichten daadwerkelijk integreren in je leven.

Boek je sessie

Wij garanderen absolute vertrouwelijkheid

Hoe gaat Oliver te werk?

 • Luisteren zonder oordeel, want jij wilt je verhaal kwijt
 • Vragen stellen die je eerder niet wilde of durfde te beantwoorden
 • Je balans verstoren om je dichterbij je kern te brengen
 • Je uitdagen om ratio te scheiden van emotie en intuïtie
 • Je helpen om antwoorden en oplossingen te verwoorden
 • Zorgen voor een sfeer waarbij je je fijn en veilig voelt

Moet ik gelovig zijn om te kunnen biechten?

Helemaal niet! Het maakt niet uit welke geloofs- of levensovertuiging je hebt. Voor het moderne biechten is iedereen welkom die een luisterend oor nodig heeft.

Hoelang is het gesprek?

Eén gesprek duurt negentig minuten, waarin jij de volle aandacht krijgt. Verwacht niet eerst een intakegesprek: we gaan meteen de diepte in bij het moderne biechten.

Waar is het gesprek?

Dat mag jij bepalen. Het kan online of telefonisch. Je hoeft in ieder geval niet uit jouw veilige omgeving. Offline kan ook. Je komt dan naar ons of wij komen bij jou. Maar net waar jij je het prettigst bij voelt. In ieder geval bij jou in de buurt: bij je thuis, op je werk of in een professionele coachingslocatie.

Wordt een biechtgesprek vergoed?

Biechtgesprekken worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Maar voor zzp’ers en werkgevers zijn de gesprekken volledig aftrekbaar. Werkgevers hebben immers een groot belang bij het welzijn van hun medewerkers. Dat geldt uiteraard ook als je eigen baas bent.

Welke vragen kun je verwachten?

 • Wie ben jij en wat maakt jou jou?
 • Wat is je passie en waar leef je voor?
 • Wat is jouw grootste angst en waarom?
 • Welke normen en waarden zijn belangrijk voor jou?
 • Hoe kun je dat beter doen zonder je omgeving af te stoten?
 • Hoe ver durf jij te gaan om authentiek te leven?

Heb je er geen antwoorden op? Helemaal geen probleem! Samen gaan we op zoek naar antwoorden die voor jou gelden.

Wat zijn de prijzen van het moderne biechten?

Een gebruikelijke sessie van 90 minuten modern biechten kost € 129,-. Kortere sessies zijn ook mogelijk tot een minimum van 15 minuten á € 29,50. Ook bestaat de mogelijkheid om een APS-strippenkaart af te nemen. Hiermee kun je tegen een gereduceerd tarief voor zes of 12 maanden geheel flexibel en naar wens sessies boeken.

Voor bedrijven hebben wij een speciaal kennismakingsaanbod. Klik hier voor meer informatie.

Boek je sessie

Wij garanderen absolute vertrouwelijkheid

Wat kun je bereiken met het moderne biechten?

Met het moderne biechten krijg je de hulp die je nodig hebt om weer even adem te halen. Aan het einde van een gesprek voel je je opgelucht, ontlast en verlicht. Je bent er weer en je weet wat je te doen staat.

Hoe meld ik me aan voor het moderne biechten?

Door direct een sessie te boeken of bel om een afspraak te maken. Denk je meer dan één gesprek nodig te hebben? Dat kan! Op basis van onze uren-strippenkaart plan je de gesprekken wekelijks of maandelijks. Heb je liever maatwerk? Ook dat kan. Laat het ons weten. We richten dan de tijden en frequentie van de sessies volledig in zoals jij dat wenst.

Heb je behoefte om een keer te praten?

Boek dan hier je afspraak.

Dank voor je verzoek voor een vrijblijvend afspraak met mij!

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Heb je nu al brandende vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer (+31) 6 3169 1213 of stuur mij persoonlijk een mail naar oliver@authenticpeopleshare.com. Ik help je graag verder.