Lifecoaching

door Oliver

Boek je sessie

Ik garandeer absolute vertrouwelijkheid

 

 

Sta je voor een verandering in je relatie, werk of onderneming? Heb je een persoonlijk doel waaraan je wilt werken? De lifecoach van Authentic People Share helpt je handelen vanuit je kern. Zowel in het dagelijks leven als bij grote beslissingen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wat is lifecoaching?

Lifecoaching is persoonlijke coaching. Je gaat één-op-één in gesprek met je coach om stappen te zetten in het leven. Op welk vlak dan ook: in je relatie, je werk of puur voor jezelf. Je leert handelen vanuit je kern: wie ben ik echt, wat wil ik echt en wat kan ik echt?Je haalt het binnenste buiten.

Bij het coachen maakt Oliver gebruik van het D.I.P.T.-systeem. In het kort werkt het zo: In de Discover-fase gaat het om het (h)erkennen van wat in je leven gebeurt. Het is een fase om meer te ontdekken over jezelf. Hoe zit ik eigenlijk in elkaar, en wat is belangrijk voor mij? Je neemt waar, je observeert, zonder dat je er iets mee hoeft te doen. Je wordt je bewust van je eigen ideeën; ‘het pak is van je hart’. Daar kun je het bij laten. Wil je ermee aan het werk, dan kom je in de implementatiefase.

In de Implement-fase maak je keuzes. Je verkent de mogelijkheden om je ei kwijt te kunnen. Je gaat de uitdaging aan te worden wie je wilt zijn, en maakt een plan om te verwezenlijken wat je wilt. Hoe ruim ik mijn belemmeringen op? Hoe maak ik van mijn zwakte mijn kracht? 

In de Perform-fase ga je aan het werk. Je zet jouw inzichten om in actie, zodat jij (weer) de regie hebt over je leven. Je ruimt obstakels op. Je hebt geen vage voornemens meer, maar maakt je doelen concreet en gaat praktisch aan de slag. Je gaat van wens naar werkelijkheid.

In de Transform-fase geloof je niet alleen in je plannen, maar heb je ze ook gerealiseerd. Ben ik geworden wie ik wilde zijn? Doe ik de juiste dingen, en doe ik ze goed? Zijn mijn ‘binnen’ en mijn ‘buiten’ consistent? En zo niet, dan kun je terug naar Discover.

Voor wie is lifecoaching?

Lifecoaching is er voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling. Misschien sta je voor een lastige keuze, maar dat hoeft niet. Je hoeft ook geen vastomlijnd idee te hebben van waar je naartoe wilt. Lifecoaching is zinvol als je jezelf wilt leren zijn. 

Boek je sessie

Ik garandeer absolute vertrouwelijkheid

Hoeveel coachingsessies zijn nodig?

Dat verschilt per persoon. In het eerste gesprek kijken we samen hoeveel coachingssessies zinvol zijn voor jou. Wil je alleen eenmalig je hart luchten? Kijk dan bij het moderne biechten.

Een coachingssessie duurt negentig minuten, waarin jij de volle aandacht krijgt. Meestal is eens per maand een goede frequentie, en zijn vier tot acht sessies voldoende. Je krijgt oefeningen mee voor thuis. Extra hulp nodig? Dan kun je mij bellen zonder extra kosten.

Waar vinden de sessies plaats?

Jij bepaalt de locatie van de lifecoaching, op een plek bij jou in de buurt: bij je thuis, op je werk of op een professionele coachingslocatie. Precies waar jij je het prettigst bij voelt.

Wat kost lifecoaching?

Een maand lifecoaching kost vanaf € 149,- voor particulieren. Ik daag je uit om in jezelf te investeren. Haal je niks waardevols uit het eerste gesprek? Dan krijg je je geld terug.

Wordt lifecoaching vergoed?

Zorgverzekeraars vergoeden coachingsgesprekken niet. Maar voor zzp’ers en werkgevers zijn de gesprekken volledig aftrekbaar. Werkgevers hebben immers een groot belang bij het welzijn van hun medewerkers. Dat geldt uiteraard ook als je eigen baas bent.

Hoe meld ik me aan voor lifecoaching?

Door direct een sessie te boeken. We verspillen geen tijd aan een intakegesprek, maar we gaan meteen de diepte in. Houd je niet van één-op-één-gesprekken? Kijk dan eens bij de trainingen en andere groepsactiviteiten van Authentic People Share.

Boek je sessie

Ik garandeer absolute vertrouwelijkheid

Heb je behoefte om een keer te praten?

Boek dan hier je afspraak.

Dank voor je verzoek voor een vrijblijvend afspraak met mij!

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Heb je nu al brandende vragen of wil je gewoon meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer (+31) 6 3169 1213 of stuur mij persoonlijk een mail naar oliver@authenticpeopleshare.com. Ik help je graag verder.