Businesscoaching

door Genevieve

Arbeids- en organisatiepsycholoog  │  Lean Six Sigma Black Belt
Leiderschapsexpert en organisatie-adviseur

Plan je afspraak

Volledig vrijblijvend & absolute vertrouwelijkheid

 

 

Ben je ondernemer, bestuurder of leidinggevende en wil je een inspiratiebron zijn voor je organisatie? Je team succesvol begeleiden naar groei, met oog voor persoonlijke doelen en bedrijfsstrategie? Wij helpen je graag vooruit.

Wat is businesscoaching?

Businesscoaching is coaching gericht op zakelijk succes. Je gaat individueel of met je voltallige team in gesprek met je coach. Om je bedrijf goed te kunnen leiden, de omzet te verhogen, de winstmarge te vergroten, de nodige veranderingen door te voeren of een sterk team te vormen. Een voorwaarde voor zakelijk succes is het maken van de juiste keuzes, zowel zakelijk als privé. Voor zakelijk succes hoef je niet in te leveren op jouw persoonlijke geluk. Daarom helpt businesscoaching je ook om scherpe keuzes te maken op persoonlijk vlak. Zo blijf je op de weg naar succes goed voor jezelf en je naaste omgeving zorgen.

Voor wie is businesscoaching?

Businesscoaching is er voor ondernemers, bestuurders of leidinggevenden die hun organisatie of team doortastend willen begeleiden naar groei of succes. Ben je werknemer? Dan helpt businesscoaching je om waardevoller en effectiever te opereren binnen je team.

Waarvoor kun je terecht?

  • Inzichten opdoen voor concrete stappen en resultaten
  • Doelen formuleren voor zakelijk én persoonlijk succes
  • Handvatten die jou helpen de nodige veranderingen door te voeren
  • Je persoonlijk leiderschap versterken
  • Essentiële keuzes maken die jouw groei bevorderen
  • Een sterk team opbouwen of je huidige team versterken
  • Individuele coaching of groepscoaching voor teamleden

Businesscoaching heeft mij veel verder gebracht dan wat ik in mijn eentje had kunnen bereiken. De handvatten van Genevieve waren bijzonder waardevol. Wij hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van mijn team en ik ben heel blij met de resultaten.

Plan een vrijblijvend afspraak met mij

Genevieve

Ben je benieuwd wie ik ben?
Lees hier meer.

Plan je afspraak

Volledig vrijblijvend & absolute vertrouwelijkheid